Kontakt

E-mail: retshjaelp@retshjaelp.com
Telefon: 30 48 38 05

Ved henvendelser er det en rigtig god idé at vedhæfte lejekontrakter, ansættelseskontrakter, kvitteringer og andre dokumenter, der kan være relevante.

Det vil ikke være nødvendigt at medsende følsomme eller fortrolige personoplysninger, som eksempelvis CPR-nummer, da disse ikke er nødvendige i vores sagsbehandling.

Åbningstider

Det er muligt at sende spørgsmål til os pr. mail døgnet rundt. Desuden er det muligt at kontakte os telefonisk, hvor telefonen er åbent på følgende tidspunkter:

Tirsdag:

  • 14.00 – 15.45
  • 16.00 – 17.45

Onsdag:

  • 14.00 – 15.45
  • 16.00 – 17.45

Torsdag:

  • 14.00 – 15.45
  • 16.00 – 17.45

Bemærk ved telefonisk kontakt, at det er ikke sikkert, at retshjælperen kan besvare dit spørgsmål på stående fod uden først at have undersøgt spørgsmålet nærmere.

Retshjælpen har lukket i uge 42, mellem jul og nytår samt i påskeferien eller i tilfælde af sygdom. Derudover er retshjælpen meget begrænset bemandet i juli og august, hvorfor der kan opleves en længere svartid over sommeren.

Vores telefonsvarer bliver ikke aflyttet i tilfælde af, at man ringer udenfor vores åbningstid.

Hvad kan du gøre, hvis du ikke kan komme igennem på telefonen, og du ønsker mundtlig rådgivning?

Send os gerne en mail, hvori du skriver, at du ønsker at blive ringet. Angiv dit telefonnummer. Vi vil dernæst vende tilbage hurtigst muligt. Vi ringer kun tilbage inden for åbningstiderne.


Adresse

Der er ikke mulighed for personlig henvendelse, men følgende postadresse bruges til skriftlig kontakt:

Syddansk Universitet
De Jurastuderendes Retshjælp
Juridisk Institut
Campusvej 55
5230 Odense M